Komplexné riešenie technológií pre váš rodinný dom

Každého investora, ktorý dnes stavia vlastný dom, zaplaví nekonečné množstvo otázok, na ktoré si musí urobiť názor, a predovšetkým sa musí dobre rozhodnúť.

Rovnako ako do hrubej stavby patrí systémový preklad nad okno aj dobre položené škridlice na streche, je fajn mať jedného dodávateľa na technológie, ktoré sa starajú o komfort v dome. 

Komfort v dome je len jeden 

Komfort v dome je výsledkom správneho výberu, prepojenia a funkčnosti všetkých technológii súčasne. Nie je možné od seba oddeliť teplo, vlhkosť, čistý vzduch, úspory energie a riadenie technológií. Je náročné dobre navrhnúť a následne riadiť oddelene technológie, ktoré sa vzájomne ovplyvňujú. A v neposlednom rade je zložité hľadať prípadnú chybu, keď sa jeden dodávateľ odvoláva na iného.  Projekčné podklady môžu so sebou prinášať nedostatky pre rôzne špecializácie projektantov, ktorí môžu mať na výber konkrétnej ideálnej technológie rozličné názory, ovplyvnené rôznym množstvom skúseností, profesiou či ekonomikou.

Súčasné trendy v realizácii stavieb často vedú k tomu, že si stavebník najíma jednotlivých remeselníkov. Viac dodávateľov so sebou prináša vyššie nároky na koordináciu remesiel a komunikácia medzi remeselníkmi z rôznych firiem často nie je práve ideálna. Vo finále každý hľadá chybu na tom druhom a stavebný denník, ktorý slúži na čo najplynulejší spôsob riadenia stavby, sa na stavbe často nenachádza.

Jeden dodávateľ – jeden zhotovovateľ – jedno riešenie – jedna regulácia

Technológie pre úsporné domy z ponuky V-systém sa plánujú práve tak, že počítajú so vzájomnými vplyvmi. Predpokladáme, že hlavným hráčom na poli technológií je profesia spojená s elektrickou energiou, pretože len minimum vecí, ktoré v dome sú, sa zaobídu bez elektriny. Každý náš návrh na kúrenie obsahuje ponuku na rekuperáciu a odporúčanie, ako ošetriť požiadavku pokrytia energetických strát obnoviteľnými zdrojmi.

Na riadenie kúrenia, rekuperácie a žalúzií (ktoré majú vplyv na pasívne solárne zisky) odporúčame spoločnú reguláciu. Odpadá tak množstvo problémov – nielen to, ako sa technológie navzájom ovplyvňujú, ale predovšetkým to, ako ich obyvatelia riadia a ako sa ich obsluha premieta do pracovného dňa alebo voľného času.

Spoločné prvky ovládania technológií od jedného dodávateľa šetria miesto, časom aj nákladmi na realizáciu. 

Dôležitou technológiou je fotovoltická elektráreň, ktorá musí rešpektovať spotrebu elektrickej energie v dome a preferencie zákazníka. Odborne kryjeme nielen jej návrh a realizáciu projektu, ale aj sprostredkovanie prípadnej dotácie na jej zaobstaranie. Montáž, uvedenie do prevádzky a pripojenie do siete zaručujeme tiež.

Komplexný návrh aj dodávka úsporných technológií do rodinného domu od jedného dodávateľa predstavuje pre každého investora úsporu času, peňazí a nervov.

Chcete sa dozvedieť viac alebo rovno zadať nezáväzný dopyt? Vyplňte formulár tu.

Každý mesiac posielame zaujímavé informácie, ako správne vykurovať, vetrať alebo získavať energiu. Prihlásením súhlasíte s podmienkami.

Zadať nezáväzný dopyt

Pridať ďalšiu prílohu

Přihlášení k odběru novinek

Děkujeme za Vaši poptávku.

Formulár bol úspešne odoslaný na info@v-system.sk.

Ďakujeme za registráciu.

Formulár bol úspešne odoslaný na info@v-system.sk.

Ďakujeme za registráciu.

Formulár bol úspešne odoslaný.

Ďakujeme za registráciu.

Pokud byla úspěšná, informace o registraci přijde obratem do Vaší e-mailové schránky. Prosíme zkontrolujte si.